Puolikkaan teamin siirtyessä vihreille laitumille toinen puolikas eli Heidi ja Aino muuttivat uudelle tallille. Hevosten muutto oli helppoa – ovathan ne toki trailerissa ennenkin matkustaneet – mutta siihen saatiin sopiva lisämutka sillä eihän se nyt sovi, että vanhan tallin karsinanaapurit muuttaisivat yhteisesti uuteen talliin jossa myös ovat lähes karsinanaapureita!

 

Heidi kertonee jossain vaiheessa tarkemmin mistä oli kyse, mutta koska Sauma oli tovin nilkuttanut ja koska klinikalle sattui saamaan peruutusajan juuri muuttopäivälle, starttasi Sauma, porkkanapönttö sekä Sauman tavarat jo aamusta liikkeelle. Viivi ja Viivin muuttokuorma lähtivät vasta illemalla, mutta uudelle tallille päästiin suht samaan aikaan. Tässä välissä voinkin mainita, että jo perinteiseen tapaan traileriin oli ilmestynyt ampiaispesä....

 

Ja ah sitä tavaramäärää mikä voikaan hevoselle kertyä! Saimme käyttöön yhteisen tosi ison kaapin, johon piti tosin lisätä yksi hylly jotta sälä&rompe mahtuu hyvin. Kaapin möbleerauksen yhteydessä saatiinkin kuva itse mr. Karvamoposta kaapissa :)

 

karvakaappi.jpg

 

Karvamopo kuitenkin tuli kaapista myös ulos, joten tavarat pääsivät kaappiin:

 

tavarakappi.jpg

 

Viivin boyfriend Veikko jäi vanhalle tallille, mutta onneksi tilalle löytyi paikallinen asukki joten harmaan maailma ei liikaa romahtanut. Näillä tuntui ystävyys alkavan välittömästi, hyvä niin!

 

viiviporsse.jpg

 

-Aino