Vaikka enempi vähempi ratsupellejä ollaankin, piti karvamopojen päästä raveihin myös tänä vuonna. Riihimäen kesäravit on jo aikaisempina vuosina osoittautuneet todella mukaviksi, rennoiksi ja viihtyisiksi, ja sijainti on hyvä joten sinnepä siis.

Karvamopo-teamista paikalle tulivat Pynde, Päivi ja Aino, ja toveri Heidin ollessa estynyt häntä ikäänkuin tuurasi Kaisa. Mukana oli tietenkin muita iloisia tuttuja hevosihmisiä myös.

Tuttuun tapaan harrastettiin vähän uhkapeliäkin: kaksaria joka lähtöön pikku panoksilla. Koska tässä hommassa pitäisi ensinnäkin vähän tietää lajista, ja sitten vielä ymmärtääkin jotain, niin voittojen määrä ei ollut hurja. Muutamaan lähtöön saatiin kuitenkin kaksari kiinni eli rahaa liikkui tototiskin yli myös Karvastoille päin eikä vain toiseen suuntaan.

Olisi liikkunut vähän enemmänkin mutta mitä tekeekään Pynde? Heittää voittokupongin roskikseen.

Heittää – voittokupongin – roskikseen!

Tämän tiedon vastaanotto muissa osallistuneissa herätti sen verran äänekästä kommentointia, että viereisessä pöydässä lettuja syönyt rouvaseurue koetti lohduttaa: ”älkää huoliko, kerroin ei ollut iso ja jos kun teillä oli euron veto niin hävititte vain 7 euroa 22 senttiä”.

Ikään kuin tuo lohduttaisi. Paljon enemmän lohdutti tietoisuus siitä, että Pynde kyllä oli villisti tonkinut roskiksia ja etsinyt tuota voittolappua :)

- Aino