Pääsiäisenä järjestettiin kotitallilamme Riksussa pikku estehyppelöt, ja teemana oli vielä ajankohtaan sopiva pukeutuminen. Kaivelin Lemun naftaliinista pitkän talvitauon jälkeen ja sonnistauduimme kisavetimiin. Hikoilin hurjasti lämpimissä pupuvetimissä eli karvatakki päällä. Häntä jäi hivenen ikävästi välillä hypyissä persauksen alle. Lemu oli saanut yllensä todella räikeät tipuverhot ja raippakin oli kuin virpomisvitsa. Palkinnoksi tästä esityksestä tuli pieni pussillinen pieniä munia – kaikki mahtuivat suuhuni yhtäaikaa.

IMG_0496.jpg

IMG_0476.jpg

Talven ollessa kylmimmillään kävimme toverini Tanjan kanssa Panamalla lämmittelemässä ja siellä opin, kuinka vaarallista onkaan tutustua nähtävyyksiin. Eräänä helteisenä päivänä olimme töllistelemässä vanhaa kaupunkia ja katselin samalla karttaa enkä eteeni, joten astuin kadussa olevaan reikään ja tuiskahdin rähmälleni. Käpäläni olivat hivenen murjotun näköiset jälkeenpäin.

auts.jpg

Yön pimeinä tunteina yritimme etsiä karaokebaaria ja palloilimme edestakaisin sillä seurauksella, että paikalliset miliisit luulivat meitä hutsuiksi ja tulivat tivaamaan henkilöpapereita. Asian selvittely kesti tovin, koska espanjan kielen taitomme on hivenen heikohko. Suhtauduimme tapaukseen kuitenkin positiivisin mielin, koska senhän oli pakko tarkoittaa, että olimme virkavallan mielestä varsin mehevän näköisiä, kun kerta luulivat meitä yötyöläisiksi.

-Pynde