Elokuussa alkaneen sadekauden vuoksi puuhapari Viivi&Veikko siirtyivät tarhaelämään muutamaksi viikoksi. Tarhassa on totta kai tylsempää kuin pellolla, joten Veikko on opetellut itselleen ihan uuden juomisasennon:

veikkojuo-normal.jpg

Tädillä on vahva aavistus että juonen on saattanut kehittää Viivi: ”Et muuten yletä juomaan samasta kohtaa kuin minä!”. Joka tapauksessa homma häyttää kohtuullisen idiootilta jalat supussa, ja palju kaatuu aika usein…

Lämmin kausi jatkui kuin jatkuikin, ja koska laidun kuivui (ja vihreää riitti) pääsi pariskunta takaisin laitumelle pari viikkoa sitten. Ensin syötiin antaumuksella kymmenkunta minuuttia, kunnes molempien päiden yläpuolella syttyi lamppu ”JUMA***TA ME OLLAAN LAITUMELLA” ja sitten alkoi ralli.

Reikä päässä ympäri laidunta niin lujaa kuin kintuista pääsee, välillä hetki huohotusta ja pärskymistä, ja sitten sama uudestaan. Lopputulos: Viivillä reikä takajalassa, imppari ja ehkä vähän muutakin vammaa…

Kyllä hevosen omistaminen on mukavaa!

Koska Viivi siis siirtyi telakalle /käyntiliikuntaan hetkeksi, päätin ottaa härkää sarvista: nyt klipataan Veikko! Ruuna on päättänyt että häntä ei talvi yllätä tänäkään vuonna ja varustautunut perinteisesti kovin ajoissa ja runsaasti liioitellen. Lopputulos siis, että tyyppi hikoilee joka paikassa, mm seistessään tallissa.

Siis klipperi laulamaan. Tunnin ja neljänkymmenen minuutin kuluttua tuloksena tyytyväinen hevonen (tämä eläin tykkäsi klippaamisesta??) lattialla pikku kottikärryllinen karvaa ja klippajalta joka paikka karvasilpun peitossa. Mutta tulipahan tehtyä!

veikonkarva-normal.jpg

- Aino