Niinhän siinä sitten kävi, että Porvoosta löytynyt vaaleanruskea tyyppi vakuutti tädin, ja kaupat tehtiin. Otuksen oikea nimi on hieman huvittava (kiitos vain liettualaiset hevoskasvattajat :) ) ja kutsumanimeksi oli edellisillä omistajilla tullut Nelli.

 

OK sinällään, tädin taloudessa nimi on tosin kovin voimakkaasti liittynyt edesmenneeseen maailman hassuimpaan kissa-Nelliin. Tämä katti osasi muun muassa läpsäistä yläfemmat!

 

Kissa-Nelli:

 kissanelli.jpg

 

Ja hevos-Nelli:

 nelli1.jpg

 

Ratsu-Nelli on mutkaton otus ja kuvailin tyyppiä jo sanoilla ”ihan kuin Lemun liettualainen pikkuserkku, tosin tamma ja säpäkämpi”. Tämä tietysti kantautui myös toveri Pynden korviin, ja hänen kysymyksensa kuuluikin ”Kuin Lemu mutta tamma ja säpäkkä, onkohan se edes rautias?” No on se :)

 

Muutto uuteen kotiin meni hyvin, tosin maalaiselämä on vielä hieman vierasta ja ihmeteltävää riittää. Heti ensimmäisenä päivänä tulivat nimttäin Empowerin sedät kiipeilemään tarhojen vieressä kulkevan sähkölinjan tolpissa, ja sekös aiheutti ylenpalttista kummastusta. Tässä täytyy tosin välihuomauttaa, että Viivin mielestä sedät olivat tosi mielenkiintoisia ja hän olisi kovin mielellään mennyt tutustumaan lähemmin ja ehkä jopa auttamaan hommissa...

 

Muutta, pikkuhiljaa on pään yläpuolella leijaillut kysymysmerkki pienentynyt, ja hevonen kotiutunut. Kyllä tästä hyvä vielä tulee!

 

- Aino