Hilpeä nitkautti selkänsä joulun alla. Koska satulasta tuli varsin kipakkaa palautetta kovin pitkään, on nyt vammaa paranneltu ajan kanssa. Tilanne siis että hevosta pitäisi liikuttaa mutta kyytiin ei tarvitsisi mennä. Hip hei.

Älynväläys: koska tallilla on hevonen (tai siis poni) jolla ajetaan, voidaan sen ajovehkeet pukea Viivin päälle ja katsoa mitä tapahtuu. Tuumasta toimeen siis.

Huomioita:

  • Kapeahkon ponikokoisen otuksen valjaat ovat ihan hyvät hevoselle joka käyttää extra wide –merkinnällä varustettua satulaa.

  • Hevonen, joka noin keskimäärin saa kohtauksen kaikesta, ei välitä valjaista tuon taivaallista. No, häntäremmi on vähän outo kuulemma ja sen kanssa ei pysty pukittelemaan (mikä ei sinänsä ole kyllä ollenkaan harmi!)

Aisat aiheuttivat sitten jo vähän enemmän kummastusta mutta kyllä Harmaa niiden väliin asettui:

karry1.jpg

Ilmeestä tosin voi päätellä, että hevosta jonkun verran ihmetytti ”Mitähän nuo NYT häneen asentavat?”:

karry2.jpg

Loppu hyvin kaikki hyvin, paitsi että hevonen ratkaisi tilanteen loikkimalla seuraavana päivänä tarhassa sen verran, että sai jalkansa turvoksiin ja kaiken maailman typerät ajohommat tauolle. Taisi kuulla kun puhuimme 70- ja 80-luvuilla juosseista harmaista ravureista ja päätti että häntähän ei orlovksi aleta nimittelemään.

- Aino