Nyt on sitten se aika elämässä että ryhdytään varsaa odottamaan. Orivalinta tehtiin huolella, eli intuitiivisesti katalogista valiten... Vitsi vitsi, päätin käyttää samaa orhia millä potomaatilla on jo yksi lapsi edellisestä kavioliitosta.

Touhukkaana tamma asemalle, omasta mielestä oikein hyvissä ajoin. Että otillaan on varmaan viikon päästä. Jep, oloni tunsin hämmentyneeksi, oli kiima ohi mennyt. Väärässä olivat ruunat kun lapamyyryä perässä kävelivät. Taisi ollakin ryntäissä kutinaa heillä. Ei muuta kun tamma kotiin ja kahden viikon päästä uusiksi.

siemen2.jpg

Hyvissä ajoin uusintakierros. Ja sattuikin että nyt ollaan ajallaan. MUTTA. Jokainen meistä tietää, kun tallin pitäjä aamulla soittaa, karisee unihiekat silmistä nanosekunnissa ja ensimmäinen varovainen kysymys puhelimessa on: onko ruumiita? Näin tälläkin kertaa. Uskalsin hengittää vasta kun tallinpitäjä sanoi puhelimessa: mitä teet illalla? Olin yhtenä kysymysmerkkinä, että häh, kuinniii? Sattuipahan niin että kuninkuusravien lähestyessä, orin hypytys on varsin säästeliästä ja "tavaran" saaminen on hieman konstikasta. Joten siis tästä johtuen minun tulisi hakea "lasti" lahdesta klo 22, ja mieluiten vielä saada joku siementämään samana iltana.

Noh, eihän siinä, tuumin. Auto kulkee ja kenkääjä/luottomies/siementäjä (ihan oikeasti pitää oriasemaa) lupautui tulemaan siementämään mikäli hänet haen ehtoolla kotoa ja kaljapalkalla. Mikä ettei. Mitä sitä ei tulevan ravikuninkaallisen eteen tekisi.

Siispä auto kohti Lahden matkahuoltoa. Lastin kuului olla kohteessa klo 21.50 ja tällä kertaa allekirjoittanut lähti ajoissa ettei vahingossakaan myöhästy. Perillä kohteessa oli hiljaista, eikä asemalla näkynyt ristin sielua. Aikani siellä seikkailtuani löysin kuin löysinkin bussikuskeilta näyttäviä herrasmiehiä... joiden alkuperämaa oli Savo.

Kysäisin miehiltä neuvoa, mille laiturille bussi saapuu, kovin auliisti olivat avuksi. Tuli siinä sitten puhetta paketista jota olin noutamassa. Sain muutaman pitkän katseen kun sanoin pakettini sisältävän spermaa. Siitähän sitten keskustelu lähti täysin uusille urille, saatiin useammat naurut ja muutama elinvuosi lisää.

Vihdoin bussi saapui ja sain pakettini. Kohti kotia ja hakemaan luottomies kotoa siemennyspuuhiin. Harvemmin tulee ajeltua siemenet mukana yön kähmeissä pitkin kyliä ja vielä siemenneltyä keskellä yötä. Kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin. Tavara saatiin kohteeseen ja kaikki ovat tyytyväisiä.

siemen1.jpg

Eiköhän sitten tiineystarkastuksessa taas ilmene jotain normaalista poikkeavaa...

- Päivi