Jälleen tänä kesänä karvamopojen suunta kävi Riihimäen raviradalle, tällä kertaa oman heppaseuran järjestämällä reissulla. Meillä oli opastusta paikalla ja kuulimme kattavasti Riihimäen raviradan ja raviseuran historiasta. Riimäen raviseura täyttää tänä vuonna pyöreät 90 vuotta, joten kerrottavaa riittää!

Pelasimme porukalla ja pääsimme myös tallialueelle jututtamaan ohjastajia ja hevosten taustajoukkoja. Ja sää oli mitä mainioin niin kuin tähän kesään on kuulunut.

20180617_174023.jpg

Retkueestamme kaikki olivat jo nähneet ravitapahtuman poikineen, mutta pääsimme kokemaan kaikki ihka ensimmäistä kertaa myös jotain uutta. Tällä reissulla pääsimme ihan oikeasti käpälillämme voittajaan kiinni, meidät kutsuttiin lähdön numero kuusi palkintojen jakoon!

 

20180617_180603.jpg

Lähdön voitti numero 12 Burnhill´s Luck. Hevosen omistaaTalli Kel Onni On.

20180617_180737.jpg

Voittaja oli kovasti kiireinen ja vietti palkintoseremonian hoitajansa huomassa. Me saimme siis kaikki onnitella hevosen omistajia ja ohjastajaa sekä kuunnella heidän haastattelut ihan tuoreeltaan.

Niin. Peleistä sen verran, ettei mitään kerrottavaa. Rahaa hävisi enemmän kuin tuli takaisin. Kupongit säilyivät jälleen tallessa allekirjoittaneen pitäessä huolta, etteivät ne päätyneet Pynden hyppysiin.

 

- Heidi