Vajaa vuosi sitten tuskailin täällä, kuinka hevonen ja auto voivat liittoutua saadakseen tädin pankkitilin tyhjäksi ja visan saldon tappiin. Tämä juttu, lukaiskaa jos ette muista: https://karvamopo.vuodatus.net/lue/2016/11/hevosen-ja-auton-liitto-aka-tadin-luottokorttia-koetellaan

No, nyt se on lopullisesti todistettu, että Viivi ja Musta Möhkäle a) pystyvät kommunikoimaan keskenään koska niillä b) oikeasti on se salaliitto! Antakaas kun kerron:

Tämän vuotinen versio alkoi tosin jo hyvä tovi sitten, kun autoon syttyi pieni punainen valo kertomaan, että turvatyynyt eivät sitten toimi. Eihän se toki ajoa estä, ja vaihtelun vuoksi kojelaudasta paistaa sentään silmään punaista sen jatkuvan keltaisen valon sijaan (ks se edellinen tarina). Päätin etten korjauta ennen kuin on pakko.

No, se pakko tuli, kun auto piti katsastaa. Tällä kertaa lasku ei onneksi ylittänyt hinta-arviota – tai siis olin saanut jo valmiiksi reippaan alennuksen. Voisikohan alennukseen olla vaikutusta sillä, että huoltomyyjä oli se sama raasu, jolle viimeksi vähän avauduin aiheesta ”Mitä silloin tehdään kun asiakas pyytää soittamaan jos lasku tuleekin olemaan reilusti suurempi kuin annettu arvio”. Mutta, auton tuntien tämä ei ollut halpa reissu tämäkään.

Ja, viikkoa myöhemmin, mitä tekeekään Viivi? Hankkiutuu klinikalle, kun vaihteeksi paksusuoli oli noussut pois paikaltaan. Ei varsinaisia ähkyoireita tms., mutta ei vain suostunut syömään tai juomaan, joten pakkohan hänet oli varsoineen sinne kärrätä. Nyt onneksi oli vain yhden yön – tällä kertaa perna ei ollut lähtenyt vaeltelemaan, ja paksusuolikin palautui takaisin kotiosoitteeseensa ilman sen kummempia poppamies-temppuja.

paivaunet.jpg

Piti loppuun vielä lisätä kuva tammasta ja varsasta päivälevolla. Eikö olekin seesteisen ja leppoisan näköistä?

Niin se kuva voi valehdella, tunti tuon ottamisen jälkeen oltiin siis matkalla sinne klinikalle….

- Aino