Lomailin vielä loppukesästä ja päätin järjestää Saumalle hyödyllistä ohjelmaa lomani ajaksi. Sauma lähti yli viikoksi Tiialle joka on ratsuttanut Saumaa jo vuoden päivät. Tilasin kotiin vietäväksi hevosen joka osaa hypätä maastoesteitä. Itsellenihän Sauman kanssa hyppääminen pikku ristikoiden yli on jo niin jännittävää, että hengitys salpautuu. Totesin, että siihen tarvitaan stuntti, että Sauma ajetaan päin kiinteitä esteitä. 

Sauma on siinä mielessä kätevä, että se on järkevä myös vieraassa ympäristössä. Eli ei mitään alkuhäröilyjä vaan tarmokas keskittyminen leirikoulun iltapalaan.

016.jpg

Tiia sitten teki työtä käskettyä ja kuulemma hyvin sujui!

Tiia%20yl%C3%B6shyppy.jpg

Tiia%20tynnyrit.jpg

 

Tällä välin itse ihmettelin kotona kun Team Karvamopon Tukholman reissun ja mökkimatkan välillä ei ollut mitään kiirettä tallille.

Sauma sai vielä alkusyksystä yhden uuden kokemuksen kun ajelin siltä hieman talviturkkia vähemmäksi. Sauma oli koko kesän yötä päivää ulkona ja oli ehtinyt elokuun puoliväliin mennessä varautua talveen niin huolella, että hikoili jo pikku kävelyn jälkeen. Olin suunnitellut, että työnnän Saumalle pumpulit korviin, koska klipperini on melko pahaäänistä sorttia. Olin sitten huristellut jo hyvän tovin ennen kuin muistin pumpulit. Eli Sauma ei niin kauheasti tapahtumaa jännittänyt. 

DSC_0171.jpg

 

- Heidi