Tulin tässä ajatelleeksi, kun tuli 10vuotta täyteen oman kasvatin yritystä, että pitäisiköhän sitä näin oriin omistajana ryhtyä tarjoamaan siementä rahaa vastaan. Toisilla kun tuntuu tammat itävän vuodesta toiseen. Niin, tässä kohtaa käynee lukijalle selväksi, että arvon rouva puoliverinen oli tyhjä, eikä siis tule varsakesää 2018. Mutta onhan se helvetin riemastuttavaa seurata, kun muiden tammat varsovat. Ehkä universumi yrittää viestittää minulle jotain. 


paavo_2.jpg

No, joka tapauksessa, köyhyydessä riutuen luonnostelin pienimuotoisen ilmoituksen, jolla voisin vikitellä tammoja maan mainiolle oriilleni Paavolle, rahakorvausta vastaan, luonnollisesti.

 

paavo_1.jpg

Here it goes: 
Seuraa tositarkoituksella etsii 8v lämminverinen ori. Tarhakaverin peräsin alkaa olla jo kaiken nähnyt. Tälle kelpaa kaikki perseestä perämoottoriin, mutta hedelmällisimpään lopputulokseen päästäisiin varmasti oikean tamman kanssa. Pienellä paperityöllä varsalle saa ravikilpailuoikeudenkin, ja kenties saat itsellesi kasvamaan Big Slickin kaltaisen ravilegendan. Oriin kilpaura tyssäsi jalostukseen vaikuttamattomiin seikkoihin, ja tänä päivänä hän toimii niin tädin, sedän kuin lastenkin kuljettimena toisinaan työnsä ääreen nukahdellen. Mittaa miehestä löytyy karkeat 158cm satula selässä, poikamaista komeutta sitäkin enemmän, unohtamatta sänkykamarikatsetta. Luonne on 10+ ei alkoholiongelmaa tai väkivaltaisuutta. Hoitaa työnsä mukisematta, pääsääntöisesti itseään turhaa rasittamatta kuten kunnon miehen kuuluukin. 

Äkkirikastumisen toivossa: oriin omistaja. Asialliset ja asiattomat kyselyt voi osoittaa allekirjoittaneelle. 

paavo_3.jpg

- Päivi