En mä oikeen tiiä mikä muhun sit meni. Ystäväkin oli leikannu ruunalleen irokeesin ja jotenkin aattelin et hitto, poto näyttäis vähä räyheeltä irokeesissä. Se kun on luonteeltaankin sellanen.. No.. Itepäinen punkkari. Ei muutaku sakset käteen. Mulla ei todellakaan ole minkään näköistä kokemusta hevosen kauneudenhoidosta ja parturoinnista, mutta sitten jotenkin ajattelin et hyvä siit tulee. Alotin sieltä sään luota leikkaamaan. Ensin vähän vaan hihitytti et täst tulee NIIN siisti. Niskaan asti leikeltyäni hämmästyin toden teolla.

EIKÖ TÄÄ OIKEESTI NOUSEKAAN SUORAA PYSTYYN?!?! PANIIKKI!

Mulla on siinä koko kaulan mitalta sellasta epämääräistä pöheröä, yritin kiivaasti paikata tilannetta "tasoittamalla" niinku parturit mutta tilanne senkun vaan paheni. Ja sitten tuli tilanne otsatukka. Että mitä sille kuuluu tehdä. Jotenkin hatarasti muistelin että 80-luvulla ratsastuskoulussa jollain ponilla saattoi sekin olla leikattu irokeesiksi ja päätin sitten siinä sakset vielä kuumana kädessäni nykäistä senkin lyhyeksi.

EI HELVETTI! Siitä se vasta hirveen näkönen tulikin. Jos aikaisemmin koulunuttura otsatukassa näytti hamsterilta, nyt sen tilalla oli lyttyyn ajettu kapinen kettu. HIRVEÄÄ!! Alkujärkytyksestä selvittyäni nauroin ääneen. Lopputuloksen näette kuvasta. Se että tosissani ajattelin että tammaan tulee vähän lisää raffia asennetta, kääntyi vielä illan mittaan siihen että tallin pitäjä Satu laittoi hämmästyneen viestin että tallista tirkistelee hannele lauri.. Että näin. Vastaisuudessa, sakset ja klipperit voi piilottaa mun ulottumattomiin.

-Päivi

kuva-normal.jpg